Getuigenissen

Partnerrelatietherapie (PRT)

"Mijn vriend en ik vormen een nieuw samengesteld gezin, met om de zoveel tijd zijn 4 kinderen.

We hadden wat problemen zoals niet dezelfde visie over opvoeding, communicatie, grenzen stellen tov de kinderen en drinken en roken. Er was al een tijdje onderling conflict. We hebben zelf geprobeerd er uit te geraken, maar er was toch wat externe hulp nodig, zo zijn we bij Marij beland.

Na een tijdje zoeken op het internet, kwam ik bij deze website uit, na een beetje lezen en informeren had ik een goed, sterk gevoel dat dit de plaats was voor ons. Ik heb onmiddellijk een mailtje gestuurd en we kregen ook snel een antwoord. Wat fijn is. Nog geen week later hadden we onze eerste afspraak. Online weliswaar, door het hele corona gebeuren.

Ikzelf heb toch al wat ervaring met psychologen, therapeuten en dergelijke, maar voor mijn vriend was dit de eerste keer. Waar ik toch wel zenuwachtig voor was want hij is niet zo een prater. Maar hij voelde zich meteen op zijn gemak en ik ook. Marij heeft ons veel dingen doen inzien, en heeft oefeningen met ons gedaan die onze communicatie verbeterd heeft. Ze stelt moeilijke maar noodzakelijke vragen.

Het heeft ons als koppel en als individuen alleszins geholpen om terug licht aan het einde van de tunnel te zien. Ze heeft ons ideeën en tools gegeven waarmee we terug hoop kregen en de kracht vonden om er samen sterk tegen aan te gaan." 

E.G.

"Ik heb al heel mijn schoolcarrière last voor het aanvaarden van mijn Dyslexie. IK heb dan ook de hulp gekregen van Marij om dit een plaats te kunnen geven en ben dan ook wekelijks bij haar op gesprek geweest. Zij heeft mij goed geholpen om dit te kunnen plaatsen en mij ook geleerd om mij terug gelukkig te voelen. Ik heb heel veel geleerd uit deze gesprekken. Marij dank u wel voor alles wat je voor mij gedaan hebt. E.G."

S.A.

CGZ

"Een tijdje geleden deed zich een conflict voor dat mij emotioneel onderuit haalde. Noodgedwongen zocht ik een psychologe en vond die bij P-ABC. Marij kwam bij ons eerste contact professioneel, open en vriendelijk over. Dat gaf mij al meteen vertrouwen. Vanaf het ogenblik dat ik de situatie geschetst had, voelde ik mij door haar begrepen. Tijdens de sessies gaf Marij me een andere kijk op wat er gebeurd was, raadde mij lectuur aan waar ik wat aan had en gaf deskundige uitleg bij de vragen die ik stelde. Intussen kan ik weer positief zijn en durf ik haar diensten zeker aan anderen aangeraden. Bedankt Marij."

 

Martine

"Ik had problemen met verlegenheid
en zelfvertrouwen.

Ik ben een tijdje wekelijks op
gesprek geweest en dat gaf goede
resultaten.

Ik heb moeten zoeken naar de
juiste psycholoog.

Was ik jou maar eerder tegengekomen.
Dank U"

Martine

 

Marij Gielen

Psychologisch Consulent
Systeemtheoretisch Psychotherapeut

Oude Kuringerbaan 52
3500 Hasselt

011 87 24 78
0496 88 20 66

p-abc@skynet.be 

www.psychotherapeuthasselt.be
www.p-abc.be

P-ABC CommV.
Ondernemingsnummer: 0677.993.970

Erkenning psychotherapeut
Privacyverklaring